Oprichting TP Seal Solutions

TP Seal Solutions is ontstaan na een afsplitsing vanuit het bedrijf Reijnen Sealing BV. Reijnen Sealing is de specialist op het gebied van elektronica bescherming.

Tot en met 2020 behoorde het aanbrengen van afdichtingspakkingen tot één van de productie technieken van Reijnen Sealing. Door een constante groei en een toenemende vraag naar een bescherming buiten de elektronica beschermingsmarkt, hebben wij er voor gekozen om deze techniek naar een nieuwe en grotere locatie te brengen. Deze afsplitsing heeft geleid tot de oprichting van TP Seal solutions BV.

Inmiddels hebben we bijna 15 jaar ervaring in het aanbrengen van afdichtingspakkingen, ook werken we nog steeds intensief samen met Reijnen Sealing, maar ook met onze verschillende grondstoffen leveranciers. Vanuit onze locatie in Groningen bedienen we vele relaties in Nederland en Europa.

Wilt u graag uw producten laten voorzien van een foam pakking of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen en informeren naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op Neem contact op